Kérje ajánlatunkat

Fűtési megoldások okosan

Képzelje el, hogy otthona mindig, a Ön számára legideálisabb hőmérsékleten működik. Előre kialakíthatja a ház fűtési programját, amit bármikor, akár okostelefonjáról is megváltoztathat. Alakítsa otthona hőmérsékletét szokásainak és napirendjének megfelelően. Állítson be olyan hőfokot, amire szívesen ébred a család, vagy hozza létre azt a melegséget, amit érezni szeretne, ha hazaér. Ha sietős volt a reggel és nem volt ideje a fűtést alacsonyabbra állítani, akár az irodájából és autójából is megteheti. Az okosotthona megoldásai olyan komfortot, hoz Ön és családja életébe, amelyet még soha nem tapasztalt. És mindemellett még energiatakarékosabbá is teszi otthonát.

futes1

Szemléletes hőmérséklet

futes2
A színes LED-ekkel ellátott mozgás és hőmérséklet érzékelő szemléletesen informálja Önt, otthona éppen aktuális hőmérsékletéről. Tetszőlegesen beállthatja a színt és a megfelelő fényerősséget, hogy rögtön tudja hány fok van, amikor a szobába belép.

Okosotthon télen, nyáron

futes4 HŐMÉRSÉKLET
Szabályozza és alakítsa ki otthona helyiségeinek hőmérsékletét az Ön számára legkomfortosabb módon. Energiát takaríthat meg azzal is, hogy csak azt a helyiséget fűti fel, ahol az adott napszakban tartózkodik.
futes5 LÉGKONDÍCIONÁLÁS
Túl meleg van? Könnyedén változtathat ezen. Csak állítsa be okostelefonján a kívánt hőfokot és érkezzen haza tökéletesen hűs otthonába.
futes6 PÁRATARTALOM
A ideális otthon érzethez fontos tényező a hőmérséklet, de a megfelelő páratartalom is. Ez nem csak a komfortérzetünk, hanem egészségünk szempontjából is fontos. Állítsa be könnyedén a napszaknak vagy évszaknak megfelelő páratartalmat, hogy otthona a legtökéletesebb egészséget nyújtsa szerettei számára.
futes3