Kérje ajánlatunkat

Világítási megoldások okosan

vilagitas1

Hangulatképek az otthonában!

Világítási képek segítségevel az otthona a kívánt hangulatba "öltözik". Képzelje el, hogy otthona mindig a kívánt hangulatának megfelelő színeket ölti magára. A reggele is jobb hangulatban telik ha lágy, meleg színekre ébred, majd rövid idő elteltével a frissítő fények arra ösztönzik, hogy kikeljen az ágyból. Okosotthonát várázslatos színekkel tudja felöltöztetni, amelyek az egész napját pozitívan befolyásolják majd.

Hozza létre otthona kedvenc színeit!

Az okosotthona színeit egyedileg állíthatja össze. Otthona színei a különféle események hatására változni fognak. Gondoljon csak bele mennyire befolyásolják a színek a hangulatunkat. Nyári rekkenő hőségeben hűsítő színekkel, míg zord téli napokon inkább a meleg színekkel tudja felöltöztetni otthonát. A színeket eseményekhez is tudja kapcsolni. Mennyire más sznhangulatra van igényünk egy relaxáló masszázs, vagy egy családi összejövetel kapcsán. A színek segítenek önnek megélni a megfelelő a felejthetetlen pillanatokat és sokoldalúvá varázsolják otthonát.
vilagitas2

Extra luxus otthonában!

Okosotthona olyan extra komfortot biztosít, amelyre talán csak álmaiban gondolt. Az okosotthona akár az időjárástól függően tud hangulatszíneket változtatni. Vizuálissá tudja varázsolni egész otthonát. Például bármilyen probléma esetén az egész ház pirosan villogó risztási jelzést ad.
A fársztó nap végén vegyen egy forró fürdőt és egy gombnyomásra alakítsa ki az aktuális hangulatának megfelelő színharmóniát.